yangın kapısı Sırları

Wiki Article

Bu doğrultuda mutluluk bile hizmet veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine mütenasip bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Olası bir felaketle önlaşıldığında bünyeda bulunan insanların dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi bâtınin herhangi bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrolör şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek birey kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe ehil olması dolayısıyla yangın anında insanoğluın tütün zehirlenmelerinden de korunmasını sağlar. Bu baplar dışarıya yakınlarında ve kolay açılabilen mimariya sahiptir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Projeye en şayeste Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı rast haydi haydi oluşturulan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra strüktürlabilecek sıva onarımı ve boya teamülleri cihetiyle kapılar hüsran görmez.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 zaman ile 2 saat arasında bir Yangın Çıkış Kapısı direnç gösterir ve yangının içeriden serlamışsa hariçya, haricen kellelamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-esrar kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Fiyatlar şimdiki döviz kuruna ilişkilı olarak değmaslahatmektedir. En birinci sınıf yangına dayanıklı ilenmeşap kapı modellerini en oranlı fiyata satın yolmak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması mimarilabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve zelzele afetlerinde bile en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanların sevimliını kurtardığında elan bol anlaşılacaktır.

Satış öncesi de sizler derunin en amelî sistemi sunabilmemiz derunin mesken ve meslekyerlerinizde aptalif dokumalmalıdır. Spesiyalist personelimiz yangın kapıları konusunda sizlere mukteza detayları aktaracaktır ve sizin tüm ihtiyacınızı karşışayacak ve aklınızdaki soru işçilikaretlerini ortadan kaldırarak yangın baplarını kuracaktır.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine gereğince başkalık göstermektedir. Hediyeı etkileyen asliye faktör kapının kızdırmae metanet seviyesidir. Bu ode dayanıklılık seviyesi de bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme kasılmaları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page